🚈 VOOR IEDER BUDGET
De beste aanbiedingen op een rijtje

🥇 TREINVAKANTIE EXPERT
Wij kennen de mooiste treinreizen

✅ BETROUWBAAR
Wij selecteren alleen betrouwbare partners

Treinvakantie Duitsland Zwarte Woud
Prachtige uitzichten tijdens jouw treinreis

Treinvakantie Duitsland

Heb je ooit gedroomd van het verkennen van dichtbegroeide bossen en glooiende bergen in het Zwarte Woud? Of misschien verlang je naar de culturele ontdekkingen die je kunt doen tijdens een treinreis langs de schilderachtige Moezel? Duitsland biedt het allemaal en nog veel meer. Bij Treinvakantiedeals.nl nodigen we je uit om de magie van treinreizen in Duitsland te ervaren en te genieten van adembenemende landschappen, historische steden en gastronomische geneugten.

Door ons geselecteerd

De mooiste treinvakanties in Duitsland

Featured
Moezel trein Duitsland

Ben je op zoek naar een treinrondreis dicht bij huis, waarbij je toch het gevoel hebt dat je helemaal niet...

Bekijk deal

Het Zwarte Woud ontdekken

Laat je betoveren door de Zwarte Woud-ervaring die de Schwarzwaldbahn biedt. Deze 150 kilometer lange spoorlijn neemt je mee op een reis vol hoogtepunten, inclusief de 1697 meter lange Sommerautunnel. De Höllentalbahn is een andere adembenemende route door het Zwarte Woud, waarbij je een hoogte van 893 meter bereikt. Terwijl je langs majestueuze bergen en weelderige bossen reist, word je omringd door de natuurlijke pracht van Duitsland.

Culturele schatten langs de Moezel

Stap aan boord van een treinreis langs de Moezel en ontdek de culturele schatten van Duitsland. Terwijl je stopt in steden als Koblenz en Trier, word je meegenomen op een reis door de geschiedenis en cultuur van dit fascinerende land. Wandel door charmante straten, bezoek historische bezienswaardigheden en proef de lokale Moezelwijn. De Moezelstreek biedt een perfecte balans tussen ontspanning en culturele verrijking.

Moezel trein Duitsland
a3480d95dd199e3c2c2ee808671429dc1ad57d07 e1691134965195
Een ervaring voor het leven

Betoverend Duitsland

Zelfs wanneer je een treinrondreis maakt buiten de grenzen van Duitsland, wachten de prachtige Duitse spoorlijnen op je. Reis je door Slowakije, Polen of Tsjechië? Dan brengt de schilderachtige Elbtalbahn je door het betoverende landschap langs de rivier de Elbe, met zijn adembenemende valleien, tunnels en bruggen. Terugkerend vanuit Zwitserland, geniet je van de serene schoonheid van de Rijnroute via de Linke Rheinstrecke, die je langs kabbelende rivieren en schilderachtige kastelen leidt.

Boek vandaag nog

Waarom een treinvakantie in Duitsland?

Treinvakantie Duitsland: Een schatkamer voor treinreizigers

Stel je voor: treinreizen door Duitsland, waar de reis net zo opwindend is als de bestemming. Duitsland biedt een uitzonderlijke reiservaring, variërend van iconische steden zoals Berlijn, Hamburg en München tot uitgestrekte natuurlijke schoonheid. Trek door de Beierse Alpen, verken de Noord-Duitse kustlijn, geniet van lokale wijnen in de Moezelstreek of maak een serene wandeling door het mystieke Zwarte Woud. En het beste is dat je vanuit Nederland eenvoudig in Duitsland kunt komen met directe treinverbindingen.

Naar hartelust rondreizen met de trein in Duitsland

Het uitgebreide treinnetwerk van Duitsland, aangedreven door Deutsche Bahn, maakt het reizen tussen de meest betoverende bestemmingen eenvoudig en comfortabel. Je kunt directe treinen nemen vanuit Nederland naar steden zoals Berlijn en Frankfurt, en binnen Duitsland gebruikmaken van intercity’s en stoptreinen. Met geheel verzorgde reispakketten of zelf vormgegeven avonturen kun je jouw rondreis perfect op maat maken.

 

Avontuurlijke spoorlijnen voor onvergetelijke herinneringen

Laat je meeslepen door de nostalgie van de Brockenbahn in het Harzgebergte, een ouderwetse stoomtrein die je naar de top van de Brocken-berg brengt. Verken het Zwarte Woud via de indrukwekkende Schwarzwaldbahn of de adembenemende Höllentalbahn. Geniet van de Linke Rheinstrecke langs de oevers van de Rijn en bewonder de majestueuze kastelen. En als kers op de taart: ervaar de Rasender Roland op het betoverende eiland Rügen, een nostalgische stoomtrein die je door een sprookjesachtig landschap voert.

Klaar voor je volgende avontuur in Duitsland?

Als de wekkers van de stoomlocomotieven je roepen en het Duitse landschap zich voor je uitstrekt, zul je je betoverd voelen door de reis die voor je ligt. Treinvakantiedeals.nl nodigt je uit om jezelf onder te dompelen in de wereld van Duitse treinreizen en te genieten van een reis die niet alleen een bestemming is, maar ook een onvergetelijke ervaring op zich. Stap aan boord van onze treinreispakketten en laat de betovering van Duitsland je hart veroveren.