Treinreis Noorderlicht

Treinreis Noorderlicht

Lieve lezers,

Ik neem jullie graag mee op een avontuur dat onze familie onlangs heeft beleefd: een onvergetelijke treinreis naar het Noorderlicht. Deze reis stond al jaren op onze bucketlist en dit jaar hebben we eindelijk de sprong gewaagd. En wat een geweldige beslissing was dat!

Nederland: Het begin van de Treinreis naar het Noorderlicht

Ons avontuur begon in het hart van Nederland, waar we de trein namen naar het noorden van Europa voor onze spannende treinvakantie naar het Noorderlicht. De treinrit op zich was al een ervaring op zich. Terwijl we het prachtige Nederlandse landschap doorkruisten, zagen we pittoreske dorpjes, uitgestrekte velden en kronkelende rivieren. De kinderen waren al enthousiast, en we waren nog niet eens bij de magie van het Noorderlicht aangekomen!

Beschikbare treinreizen naar Noorderlicht

Actueel aanbod

Featured
Treinreis Noorderlicht

De Poolcirkel Express: een treinreis door Denemarken, Zweden en Noorwegen naar het Noorderlicht! Altijd al eens met de trein naar…

Zweden: Onze bestemming voor de unieke treinreis naar het Noorderlicht

Na een lange, maar comfortabele treinrit bereikten we uiteindelijk Kiruna, Zweden, onze bestemming voor deze onvergetelijke treinreis naar het Noorderlicht. Kiruna is de ideale uitvalsbasis voor avonturiers die op zoek zijn naar het Noorderlicht. De stad zelf heeft ook veel te bieden, met zijn prachtige ijshotel en fascinerende ijzermijn.

Het Noorderlicht: Een magisch spektakel tijdens de treinreis

Maar waar we het meest naar uitkeken, was de avond dat we op zoek gingen naar het Noorderlicht tijdens onze treinreis. We boekten een tour met een ervaren gids, die ons meenam naar een afgelegen locatie ver weg van lichtvervuiling. Terwijl we in een kampvuur zaten te wachten, begonnen de lichten langzaam te dansen aan de hemel. Het was een adembenemend schouwspel dat de hele familie sprakeloos maakte tijdens onze treinreis naar het Noorderlicht.

Zweden: verkenning van de prachtige omgeving tijdens de treinreis

Naast het jagen op het Noorderlicht, verkenden we ook de prachtige omgeving van Kiruna tijdens onze treinreis naar het Noorderlicht. We maakten wandelingen door besneeuwde bossen, genoten van huskytochten door de wildernis en brachten zelfs een bezoek aan het beroemde IJshotel, waar we in een kamer van ijs sliepen. Het was koud, maar een onvergetelijke ervaring tijdens onze treinreis naar het Noorderlicht.

Onze treinreis naar het Noorderlicht zal voor altijd in ons geheugen gegrift staan als een van de meest bijzondere avonturen die we ooit hebben beleefd. Het Noorderlicht is werkelijk een natuurwonder dat je met eigen ogen moet zien om het te geloven, en de treinreis maakte de hele ervaring nog specialer.

Een onvergetelijke treinreis naar het Noorderlicht

Dus, als je ooit droomt van het zien van het Noorderlicht, overweeg dan een treinreis naar het Noorderlicht in het noorden van Europa. Het zal een reis zijn die je nooit zult vergeten en die je familie nog vele jaren zal koesteren.

Met warme groeten,

Wendy

Comments are closed