Treinvakantie met gezin

Treinvakantie met gezin

Op treinvakantie met het gezin

Eens in de zoveel tijd komt er een moment waarop de dagelijkse routine moet worden doorbroken, waarop je jezelf moet bevrijden van de sleur van alledag. En wat is er nu beter dan een reis? Maar geen gewone reis. We hebben het over een onvergetelijk avontuur met het hele gezin, een avontuur dat begint zodra je de trein instapt op Treinvakantiedeals.nl!

Waar wil jij heen?

Bekijk de mooiste bestemmingen voor een treinvakantie met het gezin!

 • Duitsland
 • Engeland
 • Italie
 • Noorwegen
 • Oostenrijk
 • Portugal
 • Schotland
 • Spanje
 • Zwitserland

Betoverende bestemmingen voor treinvakanties met kinderen

Als je denkt aan treinvakanties met het gezin, laat dan je verbeelding de vrije loop, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Laten we eens een kijkje nemen op enkele van de meest magische bestemmingen die je kunt ontdekken:

 • Het Comomeer: Waar Dromen Uitkomen
  Het Comomeer in het betoverende Italië is als een sprookje dat tot leven komt. Stel je voor dat je met je kinderen langs de oevers van dit betoverende meer wandelt, terwijl de zon de bergen in goud verandert. Onze treinreispakketten brengen dit sprookje binnen handbereik. Het Comomeer is niet alleen een lust voor het oog, maar het biedt ook tal van activiteiten voor het hele gezin. Van boottochten op het meer tot wandelingen in de omliggende bergen, er is altijd iets te beleven. En als je avontuurlijk bent ingesteld, kun je zelfs een bezoek brengen aan Villa del Balbianello, dat te zien was in de James Bond-film “Casino Royale”. Stel je voor dat je kinderen rondlopen in de voetsporen van 007!
 • Rimini, Italië: Zandkastelen en Familieavonturen
  Rimini, Italië, is de speeltuin van de zon. Met onze kindvriendelijke treinreizen bereik je deze vrolijke kustplaats rechtstreeks. Terwijl de kinderen zich vermaken met zandkastelen en zoute luchtkastelen, kun jij ontspannen en genieten van de Italiaanse dolce vita. Maar Rimini biedt meer dan alleen zon en zee. Het heeft een rijke geschiedenis en cultuur die je kunt verkennen. Breng een bezoek aan het oude centrum van Rimini, waar je historische bezienswaardigheden zoals de Tiberiusbrug en het Augustusboog kunt bewonderen. Het is een geweldige manier om de geschiedenis tot leven te brengen voor de kinderen terwijl ze zich vermaken met ijsjes en strandspelletjes.
 • Salzburg, Oostenrijk: Een Reis naar een Betoverend Verleden
  Salzburg, de stad van Mozart en de magie, wacht op jou en je gezin. Bezoek een echt kasteel, duik in het Speelgoedmuseum en laat je betoveren door het majestueuze Oostenrijkse landschap.Het kasteel van Salzburg, de Hohensalzburg, is als een sprookjesachtige vesting boven op de berg. Terwijl je de steile weg omhoog bewandelt of de kabelbaan neemt, voel je je als een ridder of een prinses op een queeste. En het uitzicht vanaf de top is adembenemend, met de hele stad Salzburg aan je voeten. Een bezoek aan het Speelgoedmuseum, dat vol zit met historisch speelgoed, zal zowel kinderen als volwassenen betoveren.

Een grootschalige treinreis door Europa voor jong en oud

Stel je voor dat je samen met je kinderen door Europa reist, een epische reis vol ontdekkingen, avonturen en herinneringen die generaties lang zullen voortleven. Hier zijn enkele redenen waarom een treinrondreis perfect is voor gezinnen:

 • Educatieve reis: Een treinrondreis is als een geschiedenisles in de praktijk, waarbij kinderen verschillende culturen en talen ervaren. Het is leren terwijl je onderweg bent.
 • Vrijheid en flexibiliteit: Geen gehaaste reisschema’s, geen stressvolle autoritten. In de trein heb je ruime zitplaatsen, vrijheid om uit te stappen waar je maar wilt en tijd om te genieten van elk moment.
 • Quality time: Een treinreis betekent quality time met je gezin. Samen eten, spelletjes spelen en praten terwijl je door de prachtige landschappen reist. Maar een treinrondreis biedt meer dan alleen sightseeing. Het is een kans om samen met je kinderen avonturen te beleven die je nooit zult vergeten. Stel je voor dat je samen door de kronkelende straatjes van een middeleeuws stadje dwaalt, waarbij je geheime doorgangen ontdekt en lokale lekkernijen proeft. Of misschien verken je samen een uitgestrekt kasteel, waar je je kunt voorstellen hoe het leven was in lang vervlogen tijden.

Waarom treinvakanties perfect zijn voor jou als ouder?

Waarom zou je als ouder voor een treinvakantie moeten kiezen? Laten we het in avontuurlijke termen uitdrukken:

 • Treinavontuur: Voor kinderen is de treinreis zelf een avontuur. Het geluid van de wielen op de rails, de steeds veranderende uitzichten en de mogelijkheid om de trein te verkennen, zorgen voor opwinding bij elke bocht.
 • Stressvrij teizen: Geen verkeersopstoppingen, geen eindeloze autoritten. Treinreizen bieden een ontspannen reiservaring voor zowel kinderen als ouders. Hier geen files, alleen maar avontuur.
 • Milieubewustzijn: Het is belangrijk om kinderen bij te brengen hoe belangrijk het is om onze planeet te beschermen. Treinen zijn een milieuvriendelijke reisoptie en een uitstekend voorbeeld van duurzaamheid. Bovendien biedt een treinvakantie ouders de kans om even te ontsnappen aan de alledaagse drukte. Terwijl de kinderen zich vermaken met nieuwe ontdekkingen, kun je zelf ontspannen, een boek lezen, of gewoon genieten van het prachtige uitzicht. Het is een zeldzaam moment van rust in de hectiek van het dagelijks leven.

Het avontuur wacht op je!

In een notendop, een treinvakantie met het gezin belooft een mix van avontuur, comfort en educatie, allemaal verpakt in één onvergetelijke reis. Het is een uitnodiging om samen met je gezin magische momenten te creëren terwijl je Europa ontdekt op een manier die jong en oud zal betoveren. Dus waar wacht je nog op? Stap aan boord van het avontuur op Treinvakantiedeals.nl en geef je gezin een ervaring die nog vele generaties zal inspireren! Laat je verbeelding de vrije loop en geniet van het avontuur dat op je wacht. Het is tijd om herinneringen te maken die een leven lang meegaan.

Comments are closed