Grand train tour Zwitserland

Grand train tour Zwitserland

Nu vanaf:

€992

Wat je moet weten over deze treinvakantie

Laat u verwonderen door de veelzijdigheid van Zwitserland en maak een adembenemende rondreis met de trein. Met de Grand Train Tour reist u door het land met alle bekende panoramatreinen, waaronder de Bernina Express en de Glacier Express. Maar ook de Voralpen Express, Gotthard Panorama Express en de GoldenPass Panoramic komen voorbij. U krijgt de kans om het veelzijdige landschap te bewonderen, maar ook om knusse steden en culturele bezienswaardigheden te ontdekken.

  • Reis met alle beroemde Zwitserse panoramatreinen
  • De meest complete treinrondreis door Zwitserland
  • Veel optionele uitbreidingsmogelijkheden
  • Ruime keus uit goed bereikbare hotels

Tijdens deze rondreis door Zwitserland geniet u van comfortabele ritten met de mooiste uitzichten. We zorgen voor een gereserveerde zitplaats in de eersteklas panoramatreinen, waar u dankzij de grote ramen van een prachtig uitzicht geniet. Aan het eind van de mooie treinritten bevindt u zich in een idyllisch bergdorp, zoals Zermatt of Filisur, of in bruisende steden als Luzern en Lugano.

Op de meeste reisdagen reist u zeven à acht uur. Heeft u behoefte aan kortere reisdagen, dan kunt u de Grand Train Tour Plus boeken. Dit is dezelfde reis, verspreid over meer reisdagen. (Bij de Grand Train Tour Plus is ook de boot over de Brienzersee meegenomen in het standaardprogramma.)

Het is mogelijk om deze zevendaagse treinreis uit te breiden tot een dertiendaagse treinrondreis. Dat zorgt voor meer afwisseling en geeft u de mogelijkheid om de omgeving uitgebreid te verkennen.

Bijvoorbeeld de indrukwekkende Rijnval – de grootste waterval van Europa – of een gezellige dag in steden zoals Luzern of Lugano.

Prijzen & Boeken

Treinvakantiedeals

Treinrondreis Zwitserland
Opreis.nl banner
Testimonials

Wat anderen over ons zeggen