Treinrondreis Italië: Cinque Terre, Rome en meer

  • Home
  • Trips
  • Treinrondreis Italië: Cinque Terre, Rome en meer

Treinrondreis Italië 15 dagen

Nu vanaf:

€1206

Wat je moet weten over deze treinvakantie

Maak een onvergetelijke rondreis door Italië per trein! Geniet van het zonnige klimaat, de mooie steden en de rijke historie. Tijdens deze reis bezoekt u onder anderen Milaan, de Cinque terre, Pisa, Florence, Rome en Verona. Ook Venetië kunt u bezoeken. Handig: u kunt in elke stad uw verblijf verlengen!

incl. ligplek in de nachttrein
Milaan, Levanto, Pisa, Florence, Rome en Verona
Reis verlengen naar eigen inzicht. Venetië optioneel

Efficient: slapend reizen

Italië per trein is met de nachttrein goed te doen. Lekker in een bed slapen en ’s nachts wakker worden in een ander land. Op de heenreis reist u vanuit Nederland per nachttrein naar Zürich. Op de terugreis reist u vanaf Innsbruck per nachttrein naar Nederland. Wilt u meer comfort en privacy? Dan kunt u tijdens het samenstellen van de reis (stap 3) de kamerkeuze aanpassen naar een privécoupe in het slaaprijtuig.

Mooie treinreis door de Cinque Terre

Deze treinreis door Italië kent vele hoogtepunten. Zo verblijft u in Levanto, ook wel het zesde dorp van de Cinque terre genoemd. In deze mooie regio is het genieten. Genieten van de stranden en van de karakteristieke dorpjes. Door deze regio maakt u ook een prachtige treinreis, met deels uitzicht op de kust.

Rome, Milaan en Florence

Een andere hoogtepunt van deze rondreis door Italië is een bezoek aan Rome. De stad heeft zoveel indrukwekkende bezienswaardigheden, dat we daarom standaard ruim tweeënhalve dag in Rome hebben gereserveerd. Verder verblijft u in Milaan en Florence en kunt u in Pisa de rondreis onderbreken om de toren van Pisa met eigen ogen te aanschouwen.

 

Prijzen & Boeken

Treinvakantiedeals

Treinrondreis Zwitserland
Opreis.nl banner
Testimonials

Wat anderen over ons zeggen